Maatschappijen

Interbank

F I N A N C I Ë L E   R U I M T E

De missie van Interbank?
InterBank is een winstgevende, dynamische maatschappij, die is gespecialiseerd in consumentenkrediet. Wij willen op een betrouwbare en verantwoorde manier financiële ruimte creëren voor consumenten, zodat zij hun plannen kunnen realiseren en comfortabeler kunnen leven. Hiervoor werkt InterBank samen met professionele adviseurs en goed opgeleide, servicegerichte medewerkers.

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. is marktleider in consumptieve financieringen. Met een uitstaande portefeuille van 3,5 miljard en een marktaandeel van 18% zijn wij niet alleen de grootste financieringsmaatschappij van Nederland, maar ook autoriteit en opinieleider op het gebied van consumptieve kredieten. Met onze vennootschappen InterBank,  Intermediaire Voorschotbank en DNV bereiken wij alle afzetmarkten.

Dit zijn de producten die Interbank te bieden heeft:

  • Persoonlijke Lening
  • Doorlopend Krediet
  • Doorlopend Krediet Senioren
  • Woning Voordeel Financiering
  • Financial Lease

A

ANMELDEN ALS

 INTERMEDIAR

SAMEN WERKEN MET MUSSCHE KREDIETEN? DAT KAN!

WAT ONZE CLIENTEN ZEGGEN

Marlies Oosterbaan / Organisator

Ik ken Scarlett als een gedreven persoon, welke altijd haar uiterste best doet om haar klanten te helpen, op welke manier en tijdstip dan ook. En ondanks haar leeftijd is ze heel erg professioneel in alles wat zij doet. Ik kan niet anders zeggen dan dat het fijn is om zaken met haar te doen.

NIEUWSBRIEF

A A N M E L D E N

SOCIAL MEDIA

InstagramYouTube