Maatschappijen

Defam

V E R A N T W O O R D   L E N E N

De missie van Defam?
DEFAM staat voor verantwoord lenen. Daarom doen wij alleen zaken met deskundige partijen die voldoen aan de wetgeving van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Als u een lening wilt afsluiten, kunt u daarvoor terecht bij een van onze professionele tussenpersonen. Zij geven u een persoonlijk advies dat aansluit bij uw wensen en uw financiële mogelijkheden. Met deze werkwijze proberen we overkreditering te voorkomen.

DEFAM B.V. is opgericht in 1982 en is uitgegroeid tot één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland. DEFAM is onderdeel van Alfam Consumer Credit. Alfam Consumer Credit is 100% dochter van ABN AMRO Bank N.V.

DEFAM is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). DEFAM heeft een vergunning om consumptief krediet aan te bieden. Als je een lening wilt afsluiten bij DEFAM gaat dat altijd via een tussenpersoon. Je kunt dan altijd persoonlijk advies krijgen en zo probeert DEFAM overkreditering te voorkomen.

Dit zijn de producten die Defam te bieden heeft:

A

ANMELDEN ALS

 INTERMEDIAR

SAMEN WERKEN MET MUSSCHE KREDIETEN? DAT KAN!

WAT ONZE CLIENTEN ZEGGEN

Marlies Oosterbaan / Organisator

Ik ken Scarlett als een gedreven persoon, welke altijd haar uiterste best doet om haar klanten te helpen, op welke manier en tijdstip dan ook. En ondanks haar leeftijd is ze heel erg professioneel in alles wat zij doet. Ik kan niet anders zeggen dan dat het fijn is om zaken met haar te doen.

NIEUWSBRIEF

A A N M E L D E N

SOCIAL MEDIA

InstagramYouTube