Woning Voordeel Financiering

Bent u tussen de 21 en 58 jaar en heeft u een eigen woning? Speciaal voor woningbezitters heeft InterBank de Woning Voordeel Financiering.
De Woning Voordeel Financiering heeft een looptijd van 10 jaar en deze lening moet voor uw 68e zijn afgelost. De rente van de Woning Voordeel Financiering staat vast voor de eerste 5 jaar van de looptijd. Na 5 jaar kan de rente wijzigen voor de rest van de looptijd. De Woning Voordeel Financiering is aan te vragen via een van onze Professioneel financieel adviseurs.

Voor wie?

De Woning Voordeel Financiering is geschikt voor :

  • klanten die een eigen woning hebben.
  • klanten die zich ervan bewust zijn dat de rente na 5 jaar hoger kan zijn waardoor ze een hoger termijnbedrag gaan betalen.
  • klanten die tussen de 21 en 58 jaar oud zijn.

De Woning Voordeel Financiering is minder geschikt voor:

  • klanten die regelmatig extra geld nodig hebben.
  • klanten die de zekerheid willen van een vaste rente gedurende de hele looptijd.
  • klanten die jonger zijn dan 21 of ouder dan 58 jaar.

Kenmerken Woning Voordeel Financiering

Bent u tussen de 21 en 58 jaar en heeft u een eigen woning? Speciaal voor woningbezitters heeft InterBank de Woning Voordeel Financiering. Deze lening is een aflopend krediet (met een rentevaste periode van twee keer 5 jaar en een looptijd van 10 jaar. Kijk voor meer informatie in de algemene voorwaarden.

Het leenbedrag

U kunt – als uw financi├½le situatie dat toelaat tussen de Γé¼ 5000 en Γé¼ 75.000 van ons lenen. U betaalt maandelijks rente voor de lening en u betaalt de lening terug door de maandelijkse aflossing. Gebruikt u de lening voor de aanschaf, verbouwing of verbetering van uw eigen woning? Dan kunt u de rente die u betaalt, onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de belasting. Neem voor meer informatie contact op met een van onze professioneel financieel adviseurs.

Woning Voordeel Financiering alfossen

Iedere maand betaalt u een bedrag aan ons. Dit bedrag staat de eerste 5 jaar vast. Na 5 jaar kan uw rente wijzigen, en daarmee ook het bedrag dat u maandelijks betaalt. Met dit maandelijkse bedrag betaalt u de lening terug en betaalt u rente voor de lening. U betaalt ons tien jaar. U moet de Woning Voordeel Financiering helemaal terugbetalen voordat u 68 jaar wordt. Wilt u extra aflossingen doen of de lening in zΓÇÖn geheel aflossen? Dit kan kosteloos met een Woning Voordeel Financiering.

Voordelen Woning Voordeel Financiering

Met de Woning Voordeel Financiering leent u een vast bedrag en u betaalt de lening in tien jaar terug. U weet precies wanneer u de lening moet hebben terugbetaald. Wilt u extra terugbetalen, dan is dat mogelijk zonder dat dit u extra geld kost. Gebruikt u de lening voor de aanschaf, verbouwing of verbetering van uw eigen woning? Dan kunt u de rente die u betaalt, onder bepaalde voorwaarden, aftrekken van de belasting. Vraag advies aan een van onze financieel adviseurs of kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.

Nadelen Woning Voordeel Financiering

Wilt u tijdens de looptijd extra geld lenen? Dat kan niet met een Woning Voordeel Financiering. Bedragen die u heeft terugbetaald, kunt u niet opnieuw opnemen. Wilt u de zekerheid van een vaste rente gedurende de hele looptijd, dan is een Persoonlijke Lening geschikter voor u. De rente van de Woning Voordeel Financiering kan na 5 jaar wijzigen. Als de rente na 5 jaar stijgt, stijgt ook uw termijnbedrag. Wilt u af en toe extra geld opnemen nadat u een deel van de lening heeft terugbetaald?  Dan is een Doorlopend Krediet misschien geschikter voor u.

Rente Woning Voordeel Financiering

Als u kiest voor een Woning Voordeel Financiering, dan kiest u voor een looptijd van 10 jaar met een rente die 5 jaar vast staat. Na deze vijf jaar kan de rente wijzigen voor de resterende 5 jaar.

De kosten van een Woning Voordeel Financiering

Het maandbedrag dat u aan InterBank betaalt, zorgt ervoor dat u de lening aflost en rente over de lening betaalt. Wat een Woning Voordeel Financiering kost, hangt af van drie dingen:

  • het leenbedrag
  • het geldende rentepercentage. Deze rente kan na 5 jaar wijzigen. Het maandbedrag wordt dan hoger als de rente stijgt en lager als de rente daalt.
  • de looptijd van de lening.

Woning Voordeel Financiering aanvragen

Wilt u een Woning Voordeel Financiering afsluiten? Neem dan contact op met een van onze professioneel financieel adviseurs.